Espoon musiikkiopisto: Duurihoito – iloa myös mollissa!

Espoon musiikkiopiston, EMOn, hoivakotikonserttisarja
jatkuu uudella energialla! Duurihoitoa, eli hyvinvointia musiikin avulla,
tarjotaan Espoon hoivakodeissa.
Duurihoito-hoivakotikonsertit yhdistävät eri sukupolvet voimaannuttavan musisoinnin äärelle. Konsertit tarjoavat perusarkea rikastuttavia kohtaamisia ja elämyksiä yleisölle, esiintyjille ja taustajoukoille.
Duurihoito-konserteissa EMOn oppilaat esiintyvät hoivakodin olosuhteiden mukaan räätälöidyissä musiikkituokioissa. Mukana voi olla yleisöä osallistavia numeroita, kuten tuttuja yhteislauluja.
EMO tarjoaa duurihoitoa Espoossa Attendon, Jänismäen, Attendo Harmaaniityn ja Espoonlahden hoivakodeissa, Puistokartanon, Merikartanon, Tapiolan ja Soukan palvelukeskuksissa, Palvelutalo Hopeakuussa, Palvelutalo Hopeakotkassa, Hulda ja Malva -kodissa, Villa Andantessa, Dementiakoti Villa Tapiolassa, Aurorakodissa, Elämäntalo Aariassa, Espoon sairaalassa sekä Viherlaakson ja Taavin muistipalvelukeskuksissa. Vuonna 2018 järjestetään yhteensä n. 40 konserttia 18 hoivakodissa.
EMOn ja Espoon hoivakotien yhteistyöllä on pitkät perinteet. Malli on nyt hiottu entistä toimivammaksi. Duurihoito luo hyvinvointia yhdistämällä musiikin, nuoret ja vanhat. Välitämme toisistamme!

Comments are closed.